Bestuur & Toezicht

De heer Frank Lagerveld is statutair bestuurder met de functie van CEO.

Frank Camille Lagerveld is een ‘hands on’ adviseur, interimmanager en executive coach met ruime ervaring als manager en commissaris in het bedrijfsleven. Zijn expertise ligt met name op het terrein van algemeen management, HR, strategie, business development, governance en M&A. Hij is behalve zelfstandig professional tevens associate partner en senior consultant bij WissemaGroup, een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Frank zet zich daarnaast in als vrijwilliger en  bestuurder bij diverse maatschappelijke projecten en organisaties voor goede doelen (ontwikkeling jongeren in armoede, cultuur, werkgelegenheid). Frank is 57 jaar oud. Hij heeft Rechten (en deelstudie Filosofie) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij heeft een Executive Program gevolgd aan de University of Michigan (USA).

        

De heren Peter Paul de Vries en Ron Stekelenburg zijn de leden van de Raad van Commissarissen.

Peter Paul de Vries is sinds 2008 grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van Value8. Peter Paul is 51 jaar oud. Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen. Van oktober 1989 tot en met oktober 2007 was hij werkzaam bij de Vereniging van Effectenbezitters, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. In die positie heeft hij uitgebreide en relevante ervaring en kennis opgedaan op het gebied van beoordeling en monitoring van beursgenoteerde bedrijven, corporate governance, investor relations en fusies en overnames. In deze functie heeft hij tevens een waardevol netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en met name de financiële sector. Peter Paul was kernlid van de Commissie Tabaksblat (2003-2004), voorzitter van de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen Euroshareholders (2005-2010), bestuurder van de rechtsvoorgangers van Novisource NV (2011-2012 en 12 december 2013- 29 januari 2014), lid van het Market Participants Panel van de pan-Europese beurstoezichtorganisatie CESR (2003-2010) en commissaris van EDCC N.V. (2009-2011). Voorts was Peter Paul commissaris bij Euronext Amsterdam. Thans is Peter Paul lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Juliana Kinderziekenhuis en lid van de Raad van Commissarissen van SnowWorld en HeadFirst Source. Voorts is Peter Paul bestuurder bij IEX Group NV (niet-uitvoerend bestuurder), MKB Nedsense en Sucraf NV. Value8 bezit thans circa 16 procent van de aandelen Novisource NV.

Ronald (Ron) Stekelenburg is advocaat, juridisch breed georiënteerd met meerdere juridische accenten, en dus breed inzetbaar door en voor bedrijven. Ron is 50 jaar oud en heeft zowel de Nederlands als Italiaanse nationaliteit. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en voert op dit moment een algemene civielrechtelijke (eigen) advocatenpraktijk die zich nagenoeg uitsluitend richt op ondernemers en ondernemingen. Tussen 1 maart 2000 – 1 april 2013 was hij hoofd Juridische Zaken & Ethics Compliance Officer bij Sogeti Nederland B.V. Thans is Ron lid van de Raad van Toezicht van de Stichting werknemersparticipatie Bisnez Management. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor informatietechnologie en Recht, alsmede van de Nederlandse Vereniging Aanbestedingsrecht. Tot slot is hij lid van de Tuchtcommissie Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU).