Business Consultancy

Met business consultancy richt Novisource zich op de financiële sector. We bouwen hierbij doorlopend kennis en ervaring op van thema’s op het gebied van business en ICT die actueel zijn binnen de sector. Onze business consultants en projectmanagers hebben ruime ervaring binnen de financiële sector.
 

Voor wie werken wij?

Onze business consultants en projectmanagers werken voor banken, pensioenfondsen en -uitvoerders, verzekeraars en andere financiële instellingen. Dagelijks vertalen wij belangrijke thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van onze klanten. Individueel of in een team.
 

Onze diensten

Wij specialiseren ons op thema’s die binnen de sector op het gebied van business en ICT actueel zijn.

Ons onderscheidend vermogen

Bij Novisource werken certified professionals: vakspecialisten die door opleidingen, cursussen en trainingen telkens over de meest recente vakkennis beschikken.

Wij geloven sterk in de meerwaarde van het combineren van vakkennis en branche-ervaring. Onze business consultants en projectmanagers hebben dan ook veel ervaring in de financiële sector opgedaan voordat zij bij Novisource aan de slag zijn gegaan.

Meer informatie? U kunt contact opnemen met Roy Vissers op roy.vissers@novisource.nl of op +31 (0)30 85 04 444.

› Pensioenen › Insurance › Banking & Investments

Neem contact op

Novisource werkt o.a. voor de volgende organisaties