Information Management

Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking die gebruikt kunnen worden als sturingsmiddel bij (strategische) beslissingen. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is het wel van belang dat deze data op de juiste wijze gekoppeld, gestructureerd, toegankelijk gemaakt en gevalideerd wordt. Daarnaast is het zaak ervoor te zorgen dat de data actueel en te allen tijde beschikbaar is.

Voor wie werken wij?

Novisource Information Management helpt deze organisaties onder andere op het gebied van servicemanagement, informatiemanagement, IT-control en GRC system support. Haar projectmanagers, consultants en interimmanagers richten zich met name op de sectoren Banking, Insurance en Pensions.

Ons onderscheidend vermogen

Onze specialisten ontwikkelen zich continu. Hierdoor kunnen zij effectief anticiperen op de veranderende omgeving en het effect hiervan op organisaties.

Wij maken de complexiteit van die veranderingen weer eenvoudig en menselijk. Wij begrijpen als geen ander de context van uw vraag en leveren op deze manier passende oplossingen die meerwaarde creëren. Novisource Information Management maakt de afstand tussen informatie en mens kleiner.

Meer weten? Neem dan contact op met Roy Vissers op +31 (0)30 85 04 444 of roy.vissers@novisource.nl.

› Pensioenen › Utilities › Telecom › Insurance › Technology › Banking & Investments › Health

Neem contact op

Novisource werkt o.a. voor de volgende organisaties